Select Page

La presentació del llargmetratge ‘Warhol’ del director multipremiat Adam Ethan Crow donarà el tret de sortida al Festival, que se celebrarà del 6 al 12 de novembre

El Girona Film Festival tornarà a omplir la ciutat de talent del 6 al 12 de novembre

En un escenari de somni, el Girona Film Festival reobre el Teatre Odeon per presentar el talent cinematogràfic del panorama nacional i internacional, amb presències destacades com el director multipremiat Adam Ethan Crow, Corey Johnson (X-Men, Captain Phillips), Gethin Anthoni (Game of Thrones) i Araloyin Oshunremi (Top Boy). Amb més de 400 pel·lícules seleccionades, el Festival torna amb més projeccions que mai. Això serà possible gràcies a la Sala Streaming que el Festival estrenarà en aquesta 35a edició i que permetrà als espectadors gaudir de totes les projeccions des de qualsevol lloc. Els espectadors que vulguin gaudir d’aquesta novetat, hauran d’entrar a la pàgina web del Festival i registrar-se per tenir a un clic un catàleg amb totes les pel·lícules seleccionades.

L’antiga sala Odeon, protagonista de la 35a edició del GFF

La 35a edició del Girona Film Festival se celebrarà en un espai que porta més de 100 anys sense utilitat cultural i que ara reobre les seves portes per convertir-se en el centre neuràlgic el festival. El Teatre Odeon es vestirà de gala i la catifa vermella baixarà per les escales de Sant Martí, un espai icònic a la ciutat des de sempre i ara més que mai després de protagonitzar una escena de l’aclamada sèrie ‘Game of Thrones’. La Sala de Ball Odeon, amb portes d’accés a les escales de Sant Martí, va ser l’únic teatre en funcionament a la ciutat de Girona entre els anys 1857 i 1861. Per la seva sala hi van passar comèdies, sarsueles, revistes musicals, mítings polítics i tota mena d’actes socials i culturals.

Escales de Sant Martí

El director Adam Ethan Crow torna al Girona Film Festival per presentar el seu nou llargmetratge ‘Warhol’

El prestigiós i multipremiat director Adam Ethan Crow escull Girona per presentar el seu últim llargmetratge. ‘Warhol’ serà la pel·lícula encarregada de donar el tret de sortida a la 35a edició del Girona Film Festival, que comptarà amb la presència del director i  actors protagonistes en l’acte d’inauguració. La inauguració del festival serà dimarts 7 de novembre a les 20:00 al Teatre Odeon.No és la primera vegada que Ethan Crow visita Girona, ja ho va fer el 2015 quan el seu curt ‘Warhol’ va ser premiat amb menció especial per la seva rellevància social. Ethan Crow assegura que guanyar aquest premi a Girona “va ser un punt culminant” per a la seva carrera.Ara torna a la ciutat acompanyat del seu gran elenc: el protagonista de la pel·lícula, Corey Johnson (X-Men, Captain Phillips), Gethin Anthoni (Game of Thrones) i Araloyin Oshunremi (Top Boy).

 

Fotograma del llargmetratge 'Warhol', d'Adam Ethan Crow

Fotograma del llargmetratge ‘Warhol’, d’Adam Ethan Crow

‘Warhol’, del director Adam Ethan Crow

Share This