Select Page

Poèmes, finalista a Millor pel·lícula del Festival de cinema de Girona,
protagonitzada per Claire Ducreux i dirigida per Héctor Faver,
s’estrena a FILMIN

 

És una pel·lícula delicada i sensible, que reflecteix la idiosincràsia dels autors, Héctor Faver i Claire Ducreux. No us la perdeu: FILMIN
La Rose és una ballarina. Una ruptura la porta a dubtar d’ella com mai.
Jacques és un escultor que rarament mostra les seves escultures.
La seva trobada en un festival de teatre de carrer els transformarà d’una manera petita però infinita.
Héctor Fáver és director de cinema, guionista, productor i professor. És membre de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències del Cinema, l’Acadèmia del Cinema Català i l’Acadèmia del Cinema Europeu.
La seva producció ha participat en més de 100 festivals internacionals com Canes, Berlín, Venècia, Sant Sebastià, Karlovy Vary, London Film Festival, entre d’altres. Obtenció de premis com un Goya al millor curtmetratge documental i premis com Festival de Berlín, Festival de Sant Sebastià, Festival de Cinema Documental d’Amsterdam, Festival Internacional de Cinema de Sant Petersburg, Festival de Cinema de Catalunya-Sitges, Figueira da Foz, Festival de Cine Fantástico de Oporto, Premi Sant Jordi, Festival de Málaga, Alcalá de Henares.
Director i professor durant vint-i-vuit anys, entre 1984 i 2012, del Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Durant aquest període va produir, dins del pla educatiu a través de la seva mateixa productora, 11 llargmetratges realitzats per alumnes i professors del centre amb la participació dels alumnes i més de 270 curtmetratges (35 mm i 16 mm) realitzats íntegrament pels alumnes del centre.

 

 Héctor Faver director de "Poèmes"

FILMIN pel·lícula Poèmes: https://www.filmin.es/pelicula/poemes

Share This