Select Page

Els espectadors que no van poder assistir a l’acte inaugural tenen una nova oportunitat de veure el llargmetratge ‘Warhol’, amb subtítols en castellà

El llargmetratge ‘Warhol’, del director Adam Ethan Crow, es podrà tornar a veure a Girona abans que acabi la 35a edició del Girona Film Festival. L’organització del Festival ha decidit reprogramar ‘Warhol’ per a totes aquelles persones que no es vulguin perdre l’oportunitat de gaudir d’aquesta projecció, inèdita a Europa fins ara.

La nova projecció tindrà lloc aquest divendres 10 de novembre a les 20:00h a l’Auditori Josep Irla de la Delegació de la Generalitat a Girona. Serà just després de la projecció ‘Whenever I’m alone with you’ de Guillaume Campanacci i Vesper Egon, que passarà a projectar-se dues hores abans, a les 18:00.

La nova sessió de ‘Warhol’ a Girona comptarà amb la presència del seu director, el multipremiat Adam Ethan Crow, així com alguns dels seus actors protagonistes: Corey Johnson (X-Men i Captain Phillips) i Gethin Anthoni (Joc de Trons).

Abans que comenci la sessió, el director del film dirigirà unes paraules al públic assistent i aprofundirà sobre el procés creatiu del llargmetratge.

Share This