Select Page

NEWS GFF

125è Aniversari de Xavier Cugat

125è Aniversari de Xavier Cugat

La música de “El noi de la mare” al violí de Xavier Cugat és l’inici del primer disc de Frank Sinatra promogut pel gran mestre de la plaça de l’Oli. “El noi de la mare” és la cançó de bressol que la seva mare li cantava quan era petit, a la casa de la plaça de l’Oli...

read more
10.000 estudiants i 500 professors participen al GIFF

10.000 estudiants i 500 professors participen al GIFF

Més de deu mil infants i joves de menys de divuit anys són espectadors i part del projecte Girona Internacional Film Festival, GIFF, perquè visionen les pel·lícules de la secció infantil i juvenil, deliberen en grups petits i decideixen quins autors s'enduran el...

read more
Uma Ysamat, vuit anys des de les estrelles

Uma Ysamat, vuit anys des de les estrelles

Pianista, cantant i actriu, va pujar als millors escenaris del món al costat de James Thiérrée, net de Charles Chaplin, amb les obres “La Symphonie du Hanneton” i “La Veillée des Abysses”.
També amb Carles Santos a la performance “Asdrúbila” i al cinema amb Sol Picó a “Catàstoples”.

read more

Subscribe For Weekly Saving Tips

From retirement planning, investment strategies, tax optimization, to estate planning, we offer bespoke solutions tailored to your unique circumstances.

Address

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258

Divi
Professional is as important as choosing a doctor or lawyer; it’s a very personal relationship. Many CFP professionals specialize in working with certain types of clients.
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.
Share This